Περί αρωμάτων

Πριν μερικά χρόνια ανακάλυψα τη πηγή του essence, σε ένα αρωματοπωλείο που κάνει εισαγωγή αρώματα από τη Γαλλία. Μαγεύτικα από τη πληθώρα των αρωμάτων και με έκανε να νιώσω ότι ταξιδεύω μερικές δεκαετίες πίσω στο χρόνο, τότε που η παρασκευή του αρώματος ήταν μια τελετουργική διαδικασία και το αποτέλεσμα μοναδικό.

Έπειτα από προσωπική χρήση και μια σειρά από θετικές κριτικές, αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου αρωματοπωλείο και να μοιραστώ τη μαγεία των αρωμάτων με όσους αναζητούν αυτή την εναλλακτική εκδοχή σήμερα.

Στο Περί Αρωμάτων προμηθεύομαστε αρώματα και essence από το συγκεκριμένο αρωματοπωλείο. Σα να λέμε, απευθείας από τη Γαλλία…! Πρόκειται για αρώματα εξαιρετικής ποιότητας, σε προσιτό κόστος. Η παρασκευή των οποίων γίνεται από εξειδικευμένο χημικό που φροντίζει για την σωστή ανάμειξη των συστατικών, ώστε να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Εμείς στο Περί Αρωμάτων, ολοκληρώνουμε τη διαδικασία, ενισχύοντας το άρωμα με το κατάλληλο ποσοστό essence, ώστε να έχουμε ως αποτέλεσμα ένα eau de perfume. Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε κι εσείς αυτή τη μαγευτική εμπειρία.

about